(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Blaxar Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Blaxar Oy on vuonna 1989 toimintansa aloittanut alihankintaan keskittyvä pintakäsittelyn perheyritys. Toimitamme teollisuuden asiakkaillemme heidän vaatimustensa mukaisesti pintakäsiteltyjä tuotteita eri menetelmillä. Toimipisteemme on Kokkolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti, asiakkaamme ovat Suomessa toimivia kansainvälisiä yrityksiä. Työllistämme tällä hetkellä 15 henkilöä. Lisätietoja www.blaxar.fi

Haemme Blaxar Oy:n palvelukseen Kokkolaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset teollisuuden maalaus- ja pintakäsittelytehtävät sekä muut tehtävään liittyvät työt tuotannossa.

Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta, omatoimisuutta ja aktiivista työskentelytapaa sekä haluat kehittyä ja oppia uutta. Olet tarkka ja työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ja/tai koulutusta, hyviä kädentaitoja, mutta tärkeintä on reipas ja innokas asenne työtä kohtaan. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän
                     - kilpailukykyisen tuntipalkan ja ma-pe päivätyön
                     - hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
                     - kattavan perehdytyksen työhön, tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin
  

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.5.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065 tai henkilöstökonsultti henkilöstökonsultti Maria Nylund 044 272 6531