(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Bama Fresh Cuts Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Bama Fresh Cuts valmistaa valmiiksi paloiteltuja, huuhdeltuja salaatteja kahdessa modernissa tehtaassa Pohjoismaissa: toinen sijaitsee Espoossa ja toinen Helsingborgissa, Ruotsissa. Tuotamme yhteensä noin 40 000 000 salaattipussia vuodessa. Hankimme raaka-aineet tarkkaan valikoiduilta viljelijöiltä, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.

Etsimme nyt asiakkaamme Bama Fresh Cuts Oy:n toimeksiannosta reippaita tuotantotyöntekijöitä Espooseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhde on alkuun 6 kk määräaikaisuus. On kuitenkin hyvin mahdollista, että työsuhde jatkuu tämän jälkeenkin, joten etsimme pitkäaikaisia tekijöitä.

Työ on kaksivuorotyötä yleensä maanantaista perjantaihin, mutta toisinaan saattaa olla myös lauantaisin työvuoroja. Työajat arkisin ovat klo 6-23 välillä. Töitä on viikossa noin 25-37,5h/vko.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta tuotantotehtävistä, mutta sinulle annetaan kuitenkin kattava perehdytys tehtävään, joten osaamisesi voi olla myös muilta aloilta. Uusien asioiden nopea omaksuminen edesauttavat työssä menestymisessä. Olet omatoiminen, motivoitunut, sitkeä ja uuden oppimisesta innostunut. Tunnet ylpeyttä tekemästäsi työstä ja haluat sitoutua siihen pitkäksi aika.

Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja korkeaa hygieniatasoa. Hygieniapassi on elintarvikealalla välttämättömyys, mutta mikäli sinulla ei sitä ole vielä, ehdit suorittaa sen ennen töiden aloittamista.

Tuotantotyöntekijän tehtäviin kuuluu tuotantolinjaston tehtävät mm. vihannesten ja hedelmien esikäsittely kuten kuoriminen ja pilkkominen, laaduntarkkailu ja pakkaaminen. Työskentely tapahtuu viileässä tilassa tuotteiden säilymisen ja hygieniatason ylläpitämisen takia. Tuotantotyöntekijänä pääset työskentelemään ja oppimaan uutta maailman johtavassa alan yrityksessä sekä mukavassa työporukassa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon HR-Konsultti Ville Kivimäki numerosta 040 848 3544 tai sähköpostitse ville.kivimaki@adecco.fi.