(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä asiakkaallemmme Ouluun
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Haluatko liittyä reippaaseen, tekevään ja mukavaan työyhteisöön tuotannon parissa? Haemme asiakkaallemme Ouluun TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työ on määräaikaisuus kesän yli, mutta työt jatkuvat hyvinkin todennäköisesti yli syksyn. Työ on vuorotyötä keskeytyvässä 3-vuorossa, joten viikonloput ovat vapaata. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia tehtaan tuotannosta omalta osaltasi, aktiivisena osana muuta tuotannon tiimiä. Laadun tarkkailu kuuluu myös olennaisena osana työhösi. Työ vaatii tekijältään sorminäppäryyttä, tarkkuutta sekä rutiininsietokykyä. Vastaavista tai sovellettavista tuotannon tehtävistä teollisessa ympäristössä on toki etua mutta asenne, innokkuus ja motivaatio on se mikä ratkaisee!

Edellytämme sinulta reipasta ja ripeää työotetta eivätkä nopeastikin muuttuvat tilanteet säikäytä sinua. Haluat antaa parhaasi koko työyhteisön hyväksi, kykenet fyysiseen työhön ja kannat vastuun omasta tekemisestäsi. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta ei vaatimus. Tehtävään valituille teetetään suppea turvallisuusselvitys, joten odotamme nuhteetonta taustaa.

Mikäli tunnistat edellä mainittuja ominaisuuksia itsestäsi ja olet töitä vailla, jäämme odottamaan hakemustasi! Jätä CV ja hakemus viimeistään 14.07.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai puhelimitse, p. 040 649 3121 (lomalla 01.07.2019 – 07.07.2019).