(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä asiakkaallemme Ylöjärvelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Etsimme asiakkaallemme Ylöjärvelle elementtien valutuotantoon työntekijöitä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ma-pe välillä. Aamuvuoro 6-14, iltavuoro 14-22 ja yövuoro 22-06. Työstä maksetaan osaamistasi vastaavaa palkkaa. Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena mahdollisimman ja pian kestäen vuoden loppuun, jonka jälkeen on myös mahdollisuus päästä asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva:

Elementtien runkojen valmistamista, elementtien kokoonpanoa, varustelua, viimeistelyä ja pakkaamista lähetyskuntoon. Kuvien pohjalta toteutettujen kappaleiden kokoonpanossa hahmotyskyky ja maalaisjärki ovat edellytyksiä. Työtä tehdään pääasiassa käsin perinteisiä käsi-, paineilma- ja sähkötyökaluja apuna käyttäen. Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisesti elementtien valmistuksen eri vaiheisiin.

 

Odotamme sinulta:

  • Hyviä kädentaitoja.
  • Työkalujen käyttökokemusta ja varmuutta nopeaan työskentelyyn.
  • Maalaisjärkeä ja hyvää hahmotuskykyä.
  • Ennen kaikkea kovaa asennetta ja halua kehittyä!

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi pian ja kerro meille osaamisesi. Paikkoja on useita, mutta täytämme ne heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Lisätietoja Adeccolta antaa Jani Karjalainen 050 444 4480/jani.karjalainen@adecco.fi