(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä asiakkaallemme Oulun alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Haluatko liittyä reippaaseen, tekevään ja mukavaan työyhteisöön tuotannon parissa? Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kumiteollisuuden pariin.

 

Työt alkavat elo-syyskuun aikana ja työsuhde on alkuun muutaman kuukauden määräaikainen, mutta töiden jatkuminen on hyvinkin todennäköistä. Työ tapahtuu 3-vuorossa ja viikonloput ovat vapaata. Tulet huolehtimaan tehtaan tuotannosta omalta osaltasi, aktiivisena osana muuta tuotannon tiimiä. Myös laadun tarkkailu on olennainen osa työtäsi.

 

Edellytämme sinulta reipasta ja ripeää työotetta eikä pieni likaantuminen työnparissa säikäytä sinua. Haluat antaa parhaasi koko työyhteisön hyväksi, kykenet fyysiseen työhön ja kannat vastuun omasta työstäsi. Työturvallisuuskortti ja kokemus trukin käytöstä luetaan eduksi. Vastaavista tai sovellettavista tuotannon tehtävistä teollisessa ympäristössä on toki etua, mutta asenne työhön on se mikä ratkaisee! Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä.

 

Tarjoamme sinulle alkuun työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, mistä on mahdollisuus työssä kehittymisen myötä edetä kannustavaan tulospalkkaukseen, Adeccon henkilöstöedut sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Jätä CV ja hakemus viimeistään 19.08.2019 osoitteessa www.adecco.fi, mutta huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior HR Consultant Anna Similä, anna.simila@adecco.fi tai puhelimitse, p. 040 844 7175.