(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä asiakkaallemme Alsivalle Lehmoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme metallialan tehtävistä kiinnostuneita tuotantotyöntekijöitä asiakkaallemme Alsivalle Lehmoon.

Työtehtävät voivat sisältää koneistuksen tai valimon prosessinhoidon tehtäviä tai viimeistelyn työvaiheita kuten sinkopuhallusta, rummutusta ja hiontaa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja uuden oppimiskyky, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään kyllä.

Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtä on tarjolla aluksi 1-2 kuukaudeksi, mutta hyvälle tekijälle mahdollisesti kauemminkin. 

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikaisesti! 

Lisätietoja tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.