(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä arki-ja viikonloppuvuoroihin
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Uusi vuosi, uusi ura? Etsitkö työtä, jossa olisi säännölliset työajat ja vakituinen työsuhde vakaassa ja kasvavassa yrityksessä? Haluaisitko kertoa lähipiirillesi, että työskentelet tuotteiden parissa, joilla on iso merkitys ihmisten arjessa? Kaipaatko työltäsi sopivassa suhteessa rutiineja ja uuden oppimista? Tule töihin Muratan tuotantoon ja rakenna kanssamme parempaa yhteiskuntaa!


Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia tuotantotyöntekijöitä eli operaattoreita varmistamaan laadukkaiden piiantureiden ja anturikomponenttiemme valmistukseen Vantaalle. Tuotantotyömme tapahtuu laboratoriomaisissa puhdastiloissa, sillä tuotteemme ovat hyvin herkkiä esimerkiksi lialle ja pölylle. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi materiaalien vastaanottoa ja edistämistä, tuotantolatteiden käyttöä, tuotantojärjestelmän hyödynnystä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä. Työ on vuorotyötä, ja voit valita mikä seuraavista vuoroista sopii itsellesi parhaiten:


  • Arjen 2-vuoro: ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko 14:30-22:45
  • Arjen yövuoro: su-to 22:30-6:45, 5 perättäistä yötä.
  • Viikonlopun yövuoro pe-la 22:30 - 10:45, 2 perättäistä yötä*
  • Viikonlopun päivävuoro la-su 10:30 - 22:45, 2 perättäistä päivää*

*Viikonloppuvuoromme sisältävät ajoittain myös perjantai työpäivän.


Operaattorina työskentelet oman työvuorosi ja -alueesi muiden operaattoreiden kanssa tukenasi aluevastaava ja vuoroesimies. Viihdyt tuotannossamme, mikäli tykkäät työskennellä tiimissä, mutta sinulla on myös aktiivisuutta ja halua toimia itsenäisesti omasta tuotantovaiheesta vastuuta ottaen. Meillä pääset näkemään millaista on moderni, laatuun keskittyvä elektroniikkateollisuus. Alun perusteellisen, usean viikon perehdyttämisen jälkeen pääset opettelemaan oman vuorosi kanssa työn rutiineja ja talon tapoja. Työyhteisöömme sopii sekä oman työalueensa timantiksi haluava että oppimisennälkäinen henkilö, jolle voimme tulevaisuudessa tarjota erilaisia kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia talon sisällä.


Tehtävässä menestymiseen tarvitaan:


  • Aiempaa osaamista ja/tai kiinnostusta teknologiateollisuuteen
  • Kykyä ja halua oppia uusia asioita
  • Soveltuvuutta vuorotyöhön
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Huolellista ja aktiivista työskentelytapaa

Operaattoreiltamme löytyy monenlaisia taustoja ja vaikka teknisestä koulutuksesta on etua, voit olla myös toiselta alalta, mikäli olet kiinnostunut ja valmis oppimaan teknologiateollisuuden tehtäviä.


Haluatko uudelle uralle kanssamme? Jätä lyhyt saatekirje CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 31.1.2019. Mikäli jäit vielä miettimään jotakin, lisätietoja tehtävästä saat rekrytoija Satu Virtaselta keskiviikkoisin klo 15-16 numerossa 0400-837 990.