(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä antureiden valmistukseen (arkivuorot)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Sytyttäisikö ura elektroniikkateollisuuden parissa? Haluaisitko valmistaa ja kehittää tuotteita, joilla edistetään turvallisuutta ja elämänlaatua? Me muratalaiset ainakin haluamme ja haastamme sinutkin työskentelemään toimivamman yhteiskunnan puolesta! Voit nyt päästä mukaan joukkoomme, sillä haemme Vantaalla sijaitseviin toimitiloihimme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ piiantureiden ja anturikomponenttien valmistukseen

Millaista Muratan tuotantotyö on?
Tuotantotyöntekijät eli Operaattorit työskentelevät laboratoriomaisissa puhdastiloissa valmistaen piipohjaisia antureita ja anturikomponentteja. Operaattorina toimit tuotantomme keskiössä ja työskentelet yhteistyössä tuotannon tuen, huollon ja tuotekehityksen kanssa. Työ ei ole mekaanista massatuotantoa vaan moniosaisen prosessin eri vaiheissa toimimista. Työ sisältää esimerkiksi materiaalien vastaanottoa, tuotantolatteiden käyttöä ja testauksia, tietojenkäsittelyä sekä visuaalista laaduntarkastusta ja mikroskooppityöskentelyä. Tuotantotyössä vaaditaan kykyä noudattaa ohjeita ja toimia tarkkaavaisesti rutiinitehtävissä, sillä laatu ja sen varmistus ovat meille kaikki kaikessa.

Tuotantomme toimii 24/7. Työvuoromme ovat arkisin:

* Päivävuoro ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko 14:30-22:45
* Yövuoro su-to 22:30-6:45, 5 perättäistä yötä.

Mitä Muratan tuotantotyöhön haluavalta odotetaan?
Erinomainen operaattori on työhön tarttuva ja aktiivinen työkaveri, jonka tekemiseen voi luottaa. Hän on kiinnostunut työn laadusta ja valmis puhaltamaan yhteen hiileen myös kiireisinä aikoina. Operaattorin tehtävään haluavalta odotamme ainakin seuraavia ominaisuuksia:

* Aiempaa osaamista tai vahvaa kiinnostusta elektroniikkateollisuuteen
* Kykyä työskennellä vuorotyössä
* Sujuvaa suomen kielen taitoa
* Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
* Aktiivista ja aikaansaavaa asennetta
* Halua kehittää ja kehittyä

Aiempi kokemus elektroniikkateollisuudesta ja/tai vuorotyöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä oma koulutustiimimme valmentaa sinut perusteellisesti uuteen työhösi ja talon tapoihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Miksi Muratalle kannattaa hakea tuotantotehtäviin?
Mielenkiintoisen ja tärkeän työn sekä monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet. Meillä on hyvin toimiva työterveyshuolto, oma kuntosali ja henkilöstöravintola. Aktiivinen vapaa-ajan toimikunta järjestää henkilöstölle erilaisia tapahtumia ja yhtiö mm. tukee työntekijöiden liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Yrityksemme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaan "Piilaaksossa", Vantaankosken juna-aseman ja Kehä III:n välittömässä läheisyydessä, joten töihin pääset kätevästi junalla, bussilla tai omalla autollasi!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi alla olevasta linkistä 4.3.2018 mennessä. Mainitse hakemuksessa oletko kiinnostunut työskentelemään arjen 2-vuorossa vai yövuorossa. Viikonlopun päivä- ja yövuorojen ilmoitukset löydät erillisestä ilmoituksesta. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoija Satu Virtaselta, joka vastaa tiedusteluihin tiistaisin klo 9-10 ja torstaisin klo 15-16 numerossa 0400-837 990.

Murata Electronics Oy kuuluu japanilaiseen Murata-konserniin. Murata on maailmanlaajuisesti johtava elektroniikkakomponenttien valmistaja, jonka yli 60 000 työntekijästä lähes 1000 työskentelee Suomessa. Vuonna 1991 perustettu yritys on useissa tuoteryhmissään markkinajohtaja, talous vakaalla pohjalla ja tulevaisuuden näkymät erinomaiset elektroniikkakomponenttien kysynnän kasvaessa. Suomessa valmistamme MEMS-teknologiaan (Micro Electro Mechanical Systems) pohjautuvia erittäin pieniä anturielementtejä ja niitä hyödyntäviä komponentteja. Toimintaperiaatteemme Muratalla on innovaatioidemme ja ainutlaatuisten tuotteidemme kautta edistää yhteiskunnan kehitystä lisäten mm. liikenneturvallisuutta ja ihmisten hyvinvointia. Lue lisää www.murata.com.