Tuotantotyöntekijöitä Ab Rani Plast Oy:lle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Perheyritys Rani Plast on Pohjoismaiden johtava kestävien ja laadukkaiden pakkausratkaisujen valmistaja. 65 vuoden aikana olemme kasvaneet merkittäväksi toimijaksi, joka vie tuotteitaan yli 50 maahan ja jolla on yli 250 miljoonan euron liikevaihto.

Katso Rani Plast esittely video alla olevasta linkistä.
https://www.raniplast.com

Haemme Ab Rani Plast Oy:n palvelukseen Teerijärven tehtaalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu erilaiset kalvonvalmistukseen liittyvät työt. Työ on keskeytymätön kolmivuorotyö.

Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Aikaisempaa kokemusta kalvonvalmistuksesta ei vaadita, riittää että olet reipas ja haluat oppia uutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavan kansainvälisen yrityksen palveluksessa ja mielenkiintoisen kokoaikaisen työn. Tervetuloa työskentelemään luovaan ja inspiroivaan työyhteisöön. Työhön sisältyy kattava perehdytys asiantuntevalta henkilökunnalta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022 www.uniflex.fi - sivujen kautta rekisteröimällä CV:si tähän tehtävään. Lisätietoja antaa Uniflex HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puh. 040 689 1052, HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai Pia Spets puh. 040 161 4588. Haastattelemme jo hakuaikana. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553380
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Evijärvi, Kaustinen, Kokkola, Veteli, Kruunupyy, Pedersören Kunta