Tuotantotyöntekijöitä / Äänekoski
Temp-Team Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020
YRITYSESITTELY

Asiakasyrityksemme Kurikka Timber on vuonna 1928 perustettu perheyritys, josta on kasvanut yksi Euroopan suurimmista mekaanisen puunjalostuksen jatkojalostajista. Asiakkaina ovat kotimaan lisäksi laatutietoiset ikkunatehtaat mm. Norjassa, Ranskassa, Ruotsissa, Puolassa ja Englannissa. Tuotantolaitos sijaitsee Keski-Suomessa, Äänekoskella. Liikevaihto on yli 25 miljoonaa euroa ja työllistää noin 100 henkilöä.

Kurikka Timber on hakenut kasvua viime vuosina. Tuotantolinjoihin ja -tiloihin on tehty mittavia investointeja ja tuotannossa hyödynnetäänkin
alan uusinta tekniikkaa ja uusimpia laitteita. Tuotekehityksen lisäksi yritys panostaa kestävään metsätalouteen sekä laadun ja toimitusten varmistukseen.


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

TYÖNKUVAUS JA MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Haemme ammattitaitoisia tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen työsopimus tehdään aluksi kahdelle (2) kuukaudelle ja tilanteen mukaan jatko on mahdollista. Työtä tehdään arkipäivisin 2-3 vuorossa, mutta hakijoilla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön. Hakijoilta toivotaan aiempaa kokemusta puunjalostuksesta esim. höyläyksestä.

SEURAAVA OSAAMINEN KATSOTAAN EDUKSI:

Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.

MITÄ TARJOAMME?

Asiakas yrityksemme tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – heillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Heillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ / ÄÄNEKOSKI. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Kristiina Kallio 040 500 2830
Hakuaika päättyy 29.11.2020.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1397476
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto, Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kristiina Kallio (kristiina.kallio (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358405002830
  • Sijainti: Äänekoski