Tuotantotyöntekijöitä 3-vuorotyöhön
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haemme Vantaalla toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoituneita ja tarkkoja tuotantotyöntekijöitä määräaikaisiin projekteihin, jotka kestävät vuoden 2022 kesäkuun loppuun.

Työ on tiimityötä, jota tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa 3-vuorossa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ koostuu erilaisista koneenkäyttö-, kasaus- ja laadunvalvontatehtävistä, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi laminointi, leikkaus, lajittelu, sidonta ja laadunvarmistus. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden parista on etu, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallintaa ja virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä kokoaikaiseen työhön, sekä mahdollisuuden työllistyä myös määräaikaisuuden päätteeksi pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työskentely tapahtuu siistissä puhdastilassa ja Baronan kautta saat aina työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, kirjallisen työsopimuksen ja työtodistuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi, puh. 050 431 1450.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548236
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Nurmijärvi