Tuotantotyöntekijöitä 3-vuorotyöhön
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Oletko töitä vailla, ja viihdyt tuotantoympäristössä keskeytymättömässä 3-vuorotyössä? Haluat löytää kokoaikaisen työn, joka saattaisi jatkua vielä kesän jälkeenkin? Nyt kannattaa lukea loppuun!

Etsimme asiakasyrityksellemme Reka Kaapeli Oy:lle kesätyöntekijöitä tuotantoon Riihimäelle. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tuotanto-/tehdasympäristöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja halu oppia uutta. Tuotanto toimii kolmessa vuorossa, joten toivomme valmiutta vuorotyöhön. Trukinajotaito katsotaan eduksi.

Työtehtävät sisältävät kaapeleiden eri valmistusvaiheisiin liittyviä tehtäviä tuotannossa.

Edellytämme vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta. Sinulla on myös hyvät tiimityötaidot, ja puhut sujuvasti suomea. Tehtävän hoitaminen edellyttää suoritettua työturvallisuuskorttia. Kokemus teknisten laitteiden parissa toimimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä konsulttimme täyden HR-tuen työsuhteesi ajalle! Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työsopimus tehdään alkuun määräaikaisena Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa, mutta sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakkaan kirjoille.

Työpaikka sijaitsee Riihimäen tehtaalla. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463937
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki