(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä 3-vuorotyöhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoituneita ja tarkkoja tuotantotyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin vuoden 2020 loppuun asti!

Työ on tiimityötä, jota tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa 3-vuorossa klo 06-14, 14-22 ja 22-06. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä.

Työ koostuu erilaisista koneenkäyttö-, kasaus- ja laadunvalvontatehtävistä, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi laminointi, leikkaus, lajittelu, sidonta ja laadunvarmistus. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden parista on etu, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallintaa ja virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä kokoaikaiseen työhön, sekä mahdollisuuden työllistyä myös määräaikaisuuden päätteeksi pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työskentely tapahtuu siistissä puhdastilassa ja Baronan kautta saat aina työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, kirjallisen työsopimuksen ja työtodistuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta 0503546065 arkisin klo 9-15 välillä.