(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä (2) asiakkaallemme
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Haluatko liittyä reippaaseen, tekevään ja mukavaan työyhteisöön tuotannon parissa? Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kumiteollisuuden pariin.
 
Työn kuvaus:
Työ on määräaikaisuus kesän yli, mutta töiden jatkuminen on hyvinkin todennäköistä. Työ tapahtuu 3-vuorossa ja viikonloput ovat vapaata. Tulet huolehtimaan tehtaan tuotannosta omalta osaltasi, aktiivisena osana muuta tuotannon tiimiä.
 
Toivomme sinulta:
Edellytämme sinulta reipasta ja ripeää työotetta eikä pieni likaantuminen työnparissa säikäytä sinua. Haluat antaa parhaasi koko työyhteisön hyväksi, kykenet fyysiseen työhön ja kannat vastuun omasta työstäsi. Työturvallisuuskortti ja kokemus trukin käytöstä luetaan eduksi. Vastaavista tai sovellettavista tuotannon tehtävistä teollisessa ympäristössä on toki etua, mutta asenne työhön on se mikä ratkaisee! Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluu osallistuminen joka päiväiseen tuotannon työhön. Laadun tarkkailu on olennainen osa työtäsi.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle alkuun työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, mistä on mahdollisuus työssä kehittymisen myötä edetä kannustavaan tulospalkkaukseen, Adeccon henkilöstöedut sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.
 
Jätä CV ja hakemus viimeistään 30.09.2018 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai puhelimitse, p. 040 649 3121.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu