Tuotantotyöntekijöiden RekryKoulutus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Toisen polven perheyritys Kaskipuu tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista.

Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Aika muuttuu, perusteet pysyvät: aina rehtiä palvelua ja parasta Kaski-laatua remontoijille ja rakentajille. Tutustu Kaskipuun tarinaan ja tuotteisiin: https://kaski.fi/

Haemme uusia tekijöitä Kaskipuu Oy:lle Viitasaarelle.

Hae tuotannon työntekijäksi ikkuna- ja ovituotantoon rekrytointikoulutuksen kautta!

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä ikkuna- ja ovivalmistuksen monipuolisissa tehtävissä, opettaa uusia taitoja ja kehittää jo olemassa olevaa osaamista.
RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n, Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Keski-Suomen TE-toimiston sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa.

Taustasi voi olla melkeinpä mikä vain, sillä tärkeintä koulutukseen lähtiessä on hyvä asenne uutta alaa kohtaan ja motivaatio uuden oppimiseen. Sitoutuneelle ja motivoituneelle tekijälle tarjolla pitkäaikainen työsuhde.

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina sekä työssäoppimisena Kaskipuu Oy:n tiloissa Viitasaarella. Koulutukseen sisältyy mm. materiaalien työstötekniikat, ikkunoiden ja ovien valmistusprosessit, työturvallisuus ja tuotannon tehokkuus asioita. Koulutuksessa huomioidaan valittujen henkilöiden osaaminen ja heidän taustansa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja välittömän työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Rekrytointikoulutus alkaa maanantaina 7.3.2022. Koulutuksen kesto on 35 päivää.

Kaikki rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Kaskipuu Oy:n työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen päätyttyä keväällä 2022.

Hakemukset tulee jättää 6.2.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä TE-Palveluiden sivuilla https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/704104 että RTK-Henkilöstöpalvelun sivuilla sähköisellä hakulomakkeella.

TE-palveluiden koulutusnumero: 704104

Lisätietoja koulutukseen liittyen antaa arkisin
RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Gradia: Marko Saaranen, 0403416374, marko.saaranen@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Marko Piispanen marko.piispanen@te-toimisto.fi, puh 0295 046 154 

Kiinnostuitko rekrytointikoulutuksesta?

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys 27.1.2022 klo 10:00. Lähetystä voi seurata suorana ja omia kysymyksiä esittää chatissa osoitteessa te-live.fi/live sekä Keski-Suomen TE-palveluiden Facebook-sivuilla tai YouTube-kanavalla. Anonyymisti kysyminen onnistuu TE-liven nettisivuilla, lähetyksestä jää myös tallenne.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548173
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Konnevesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski, Keitele, Rautalampi, Tervo, Vesanto