Tuotantotyöntekijä/pakkaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Etsimme asiakkaalle Riihimäelle tuotantotyötekijöitä kivääritehtaalle. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta odotamme hakijalta kolmivuorovalmiutta. Työtehtävät sijoittuvat kokoonpanoprosessin eri työvaiheisiin. Tehtävät sisältävät mm. aseiden tunnistemerkintöjen tekemistä laserilla, koneellista nauhahiontaa, esikokoonpanoa sekä pakkaamista riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi. Taitojen kehittyessä työtehtävät laajenevat muihin kokoonpanoprosessin vaiheisiin. Työ on kokopäiväinen.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat työskennellä teollisessa ympäristössä huippulaadukkaiden tuotteiden parissa. Haluat kehittää osaamistasi jatkuvasti, oppia uusia työtehtäviä ja kehittyä moniosaajana. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kommunikoi avoimesti työntekoon liittyvissä asioissa. Teollinen työkokemus ja innostus käsillä tekemiseen katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme Sinulle:

- haastavia ja monipuolisia työtehtäviä nykyaikaisessa, siistissä ja jatkuvasti kehittyvässä konepajaympäristössä

- tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa kansainvälisessä vientiyrityksessä

 - hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta- ja kulttuurietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassa ja ostoedut konsernin tuotteista)

Tehtävästä riippuen valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys ja/tai aseenkäsittelylupa, jotka ovat edellytyksiä kyseisessä tehtävässä toimimiselle.

Onnistumisiin

 

Joona Vuontisjärvi
HR-koordinaattori

040 5100180 

Eezy VMP

joona.vuontisjarvi@eezy.fi

www.eezy.fi

 

Hämeenkatu 44,

Riihimäki 11100

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508323
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki