(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä/pakkaaja Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja huolellista tuotantotyöntekijää Vantaalle!

Tehtävässä toimit asiakkaamme logistiikka- ja tuotantokeskuksessa Vantaalla, Kivistön aseman läheisyydessä. Työnkuvana ovat kemikaalituotantolinjojen vaihtelevat työt prosessien eri vaiheissa, muun muassa varmistat linjaston sujuvan toiminnan ja pakkaat valmiit tuotteet lähetyseriin. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työotetta rutiininomaisessa työssä. Jos olet lisäksi oma-aloitteinen, turvallisuusasiat huolella huomioiva tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta tuotannon töistä, mutta se ei ole edellytys. Eduksi katostaan varsinkin kokemus kemian- tai elintarviketeollisuuden parista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun 6 kk määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Työtä tehdään kokoaikaisesti (ma-pe) kahdessa vuorossa klo 6-22 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Tuotantotyöntekijä/pakkaaja Vantaalle!” Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111/paavo.saari@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
6-7 kk, jatkuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.02.2019 mennessä.