(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä/mekaaninen kunnossapitoasentaja
Ewona Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Ewona Finland Oy
Ewona Finland Oy:n tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta, turvallisuudesta, ympäristöystävällisyydestään ja innovatiivisuudestaan. Yritys valmistaa Haukiputaan tuotannossa levyjä mm. akustiikkaan, meluntorjuntaan ja karkeasuodattimiin. Tuotteiden parhaat ominaisuudet ovat keveys, allergiaturvallisuus, kosteuden kestävyys, hyvä lämmön -ja meluneristekyky, pölyämättömyys ja kierrätettävyys.
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme Haukiputaan Annalankankaan tuotantoon tekevää ja ahkeraa tuotantotyöntekijää/mekaanista kunnossapitoasentajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.
Tuotantotyöntekijänä vastaat tuotannon valmistuksen toiminnoista sekä tarvittaessa tuotantolaitteiden huolloista ja mekaanisesta kunnossapidosta. Pääpaino tehtävässä on kuitenkin osallistuminen tuotannon valmistuksen prosesseihin.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta mekaanisista kunnossapitotehtävistä tai vastaavasti vahvaa harrastuneisuutta mekaniikkaan. Tehtävään soveltuu ammatillinen koulutus joko prosessi-, koneenasennus- tai kunnossapitopuolelta. Katsomme hakijalle eduksi aikaisemman työkokemuksen monipuolisista teollisuuden tuotannon työtehtävistä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vastuullinen asenne työhön, osaat huomioida työkaverit ja olet luotettava ja valmis oppimaan uutta.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen tuotantotyön kasvavassa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana nuorekasta tuotannon valmistustiimiä. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.10.2019 mennessä riikka.luoma-aho@vmp.fi Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.