(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä/mekaaninen kunnossapitoasentaja
Ewona Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019
Ewona Finland Oy
Ewona Finland Oy:n tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta, turvallisuudesta, ympäristöystävällisyydestään ja innovatiivisuudestaan. Yritys valmistaa Haukiputaan tuotannossa levyjä mm. akustiikkaan, meluntorjuntaan ja karkeasuodattimiin. Tuotteiden parhaat ominaisuudet ovat keveys, allergiaturvallisuus, kosteuden kestävyys, hyvä lämmön -ja meluneristekyky, pölyämättömyys ja kierrätettävyys.
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme Haukiputaan Annalankankaan tuotantoon tekevää ja ahkeraa tuotantotyöntekijää/mekaanista kunnossapitoasentajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa aluksi 4 kk:n mittaisella määräaikaisella vuokratyösuhteella jonka jälkeen vakinaistaminen asiakkaan kirjoille on mahdollinen.
Tuotantotyöntekijänä vastaat tuotannon valmistuksen toiminnoista sekä tarvittaessa tuotantolaitteiden huolloista ja mekaanisesta kunnossapidosta. Pääpaino tehtävässä on kuitenkin osallistuminen tuotannon valmistuksen prosesseihin.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta joko prosessipuolelta, rakennusalalta tai kone- ja metallipuolelta mutta katsomme ensisijaisesti eduksi aikaisemman työkokemuksen teollisuuden tuotannon työtehtävistä. Olet etsimämme henkilö jos sinulla on vastuullinen asenne työhön, osaat huomioida työkaverit ja olet luotettava ja valmis oppimaan uutta.
Tarjoamme mielenkiintoisen tuotantotyön kasvavassa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana nuorekasta tuotannon valmistustiimiä. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä hae tätä paikkaa 31.7.2019 mennessä www.vmp.fi sivujemme kautta. Lisääthän hakemukseen CV:n liitetiedostona. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
aluksi 4kk määräaikaisuus, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Josefiina Keränen, josefiina.keranen@vmp.fi, 0403075300
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.07.2019 mennessä.