(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijäksi Lovalille
Loval Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Oletko valmis uusiin haasteisiin? Onko sinun asenne rautaa? Meillä on tarjota sinulle tähän mahdollisuus!

Haemme asiakkaallemme Loval Oy:lle Loviisaan tuotannon työntekijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Loval Oy on kasvanut pienestä perheyrityksestä keskisuureksi yli 200 henkilöä työllistäväksi yritykseksi ja tänä päivänä se on yksi Euroopan johtavista putkivastusten, lämmityselementtien ja -ratkaisujen valmistajista. Liiketoiminnan edelleen kasvaessa haemme lisää uusia jäseniä Lovalin tiiviiseen ja kannustavaan työyhteisöön.

Työtehtäviisi tuotantotyöntekijänä Lovalilla kuuluu muun muassa käsin tehtävää kokoonpanoa ja muita tuotannon tehtäviä. Työtä tehdään 2- tai 3-vuorossa. Tehtäviin perehdytetään, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta teollisuuden tehtävistä. Tärkeintä on työteliäs ja rautainen asenne. Työt soveltuvat hyvin pitkäaikaista työtä hakevalle sekä esimerkiksi välivuotta pitävälle. Tehtävään valittavilla henkilöillä alkavat työt heti sopimuksen mukaan.

Käy tsekkaamassa minkälaista työ Lovalilla on: https://youtu.be/x2oXNNy8dDc

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Katri Hyppänen p. 050 439 9785.