Tuotantotyöntekijäksi Fincoil Lu-Ve Oy:lle
Fincoil LU-VE Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Oletko sinä valmis uusiin haasteisiin vuonna 2022? Etsimme asiakasyrityksellemme Fincoil Lu-ve Oy:lle energistä ja motivoitunutta työntekijää monipuolisiin tuotantotöihin ilmanlämmönvaihtimien pariin Länsi-Vantaalle. Mikäli sinä olet aidosti kiinnostunut uramahdollisuuksista teollisuudessa, jatka lukemista.

Työssäsi sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään eri tuotannon vaiheisiin riippuen aiemmasta taustastasi. Työnkuvaasi kuuluu suurten ilmalämmönvaihtimen eri kokoonpanovaiheita ja voit löytää itsesi tekemästä ilmalämmönvaihtimien lohkoja, tukkeja tai esimerkiksi juottotehtävistä.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa. Työskentelet osana ammattitaitoista ja hyvää työporukkaa. Työsuhde on alkuun 4 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde Baronan kautta, jonka jälkeen sinulla on aito mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun aikana.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulla olisi teknisen alan perustutkinto, kuten esimerkiksi kone- ja metallialan ammattitutkinto tai muita tekniikan alan opintoja taustalla. Tai vaihtoehtoisesti kokemusta teollisuuden työtehtävien parista. Saat työtehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen, joten tärkeintä on oikea asenne sekä kiinnostus työntekoa kohtaan. Hae siis rohkeasti vaikket omaisi kyseisiä koulutuksia. Tuotannon työtehtävät ovat ajoittain myös fyysisiä, joten työ vaatii hyvää peruskuntoa.

Oletko etsimämme henkilö ja haluat päästä osaksi kansainvälistä yritystä?

Jos jokin mietityttää kysymyksiin vastaa Baronan henkilöstökonsultti Laura Mänkärlä, minut tavoitat parhaiten sähköpostilla laura.mankarla@barona.fi. Jätä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552006
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa