Tuotantotyöntekijä/kokoonpanija, Heinävaara
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2022

Haemme Joensuun Heinävaarassa toimivalle asiakkaallemme Exel Compositen Oyj:lle useita tuotantotyöntekijöitä. 

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset koneenkäyttäjän tehtävät tuotannon käynnistämisestä aina valmiin tuotteen laadunvarmistukseen ja pakkaamiseen saakka. 

Etsimme Sinua oma-aloitteinen, tarkka ja aktiivisen työtyylin omaava henkilö. Toivomme myös sitoutuneisuutta sekä oikeaa asennetta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan. Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä tai teknisen alan koulutus katsotaan etuudeksi. Palkkauksessa noudatetaan Muoviteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. 

Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/ 

Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja antaa: 

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi  

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553872
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu, Heinävaara