(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijää
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Kokkolaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset tuotannon ja logistiikan työtehtävät.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reippautta ja ahkeruutta sekä turvallisuusohjeiden noudattamista. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja aluksi 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin, perehdytyksen tehtävään ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Maria Nylund puhelin 044 272 6531 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.