Tuotantotyöntekijä
Selekta Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsinnässä osaava TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ puuteollisuuden pariin Vierumäelle.

Asiakkaamme on kotimainen perheyritys, joka on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja. Heillä on yli 70 vuoden kokemus sahatavaran valmistamisesta ja jatkojalostamisesta. Yhteistä heidän tuotteilleen on innovatiivisuus sekä korkeatasoinen raaka-aine, joka tulee suomalaisista sertifioiduista metsistä. Tämä metsäalan innovatiivinen uranuurtaja hyödyntää raaka-aineena kotimaista kuusta ja mäntyä – aina viimeistä lastua myöten.

Asiakasyrityksemme hakee nyt joukkoonsa kokemusta omaavia, motivoituneita ja työtäpelkäämättömiä ahertajia. Voit olla koulutukseltasi puuseppä tai sahalla aikaisempaa kokemusta kartuttanut tekijä.

Myös vähemmän kokemusta omaavat hakijat otetaan huomioon, sillä tehtäviin koulutetaan. Tärkeintä on työhön motivoitunut asenne! Tässä tehtävässä tarvitaan myös valmiutta vuorotyöhön, sillä töitä tehdään kolmessa vuorossa. Valmius tehdä viikonlopputöitä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mukavan ja kannustavan työporukan, laajennetun työterveyshuollon ja tietenkin asianmukaiset työvarusteet. Hae siis nopeasti! Reippailla tekijöillä mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön - pidämme kiinni hyvistä tyypeistä!

Kiinnostuitko?

Hae töihin täältä: http://selekta.likeit.fi/apply/42450350

TARJOAMME

- Luotettava ja hyvä työnantaja
- Laadukkaat työvarusteet
- Korttikoulutukset
- Mahdollisuus vakinaistua
- Laajennetun työterveyshuollon
- Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME

- Luotettavuutta - tehdään mitä sovitaan
- Työturvallisuutta - arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
Asennetta - teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553539
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola