Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Etsitkö uutta työpaikkaa tai tarvitsetko uusia haasteita? Oletko valmis tekemään fyysistä työtä ja olet kiinnostunut teollisuusalasta? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Haemme nyt asiakkaallemme ahkeraa tuotantotyöntekijää Jyväskylään. 

Työnkuvaus:
Tuotantotyöntekijänä pääset tekemään osaamistasosi mukaan erilaisia teollisuuden avustavia tehtäviä. Työhösi sekä koneiden käyttöön saat hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten vaikka et olisi vielä alalla kokenut konkari, tämä työ voi hyvin sopia sinulle. Työn haastavuus määrittyy työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Toivomme sinulta:
- valmiutta työskennellä fyysisessä työssä
- halua oppia uutta
- kokemusta tuotantotyöstä tai vahvaa kiinnostusta alaa kohtaan
- reipasta asennetta

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Vaikka et tulisi valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä. 

Lisätietoja:
Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot