Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Etsitkö monipuolisia tuotantotyöntekijän tehtäviä? Kiinnostavatko kokoonpanotyöt sekä käsillä työskentely?

Haemme nyt sahateollisuuden asiakkaallemme reippaita tuotantotyöntekijöitä Riihimäkeen. Aiempaa työkokemusta alasta et tarvitse, vaan oppimishalu ja hyvä asenne riittävät, sillä sinut perehdytetään työhösi. Tarvetta on useammalle motivoituneelle ja ahkeralle työntekijälle.  

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät pääasiassa puukelojen kokoonpanoa. Työtä tehdään erilaisia työkaluja hyödyntäen ja eduksesi onkin kokemus käsityökalujen käytöstä. Sinut perehdytetään työhön täysin, joten kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Työsi on ajoittain hektistä, etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin aluksi kahdessa vuorossa; päivävuorossa klo 6-14.30 ja iltavuorossa klo 14.30–23.00, mutta toivomme sinulta valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työtunteja on tarjolla 40h/vko ja työn aloitus on mahdollisimman pian. 

Arvostamme

 • Kiinnostusta käsillä tekemiseen
 • Normaalia peruskuntoa
 • Motivaatiota oppia alan työtehtävät
 • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)


Avainsanat: Tuotantotyöntekijä, tuotantotyö, kokoonpanija, kokoonpanotyöntekijä, puuteollisuus, sahateollisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1550501
 • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Varastotyöt, Prosessiteollisuus
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Loppi, Riihimäki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula