Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Haemme asiakkaallemme Jyväskylässä tuotantotyöntekijöitä, olisitko se sinä?

Työtehtävästä ja sen edellytyksistä

Asiakkaamme valmistaa mm. ohutlevystä valmistettavia tuotteita, joita käsittelet tuotantotyöntekijänä päivän aikana suuria määriä. Vaikka yksittäiset kappaleet eivät ole kovin painavia, päivän aikana ehdit nostella yhteensä jopa tuhansia kiloja rautaa. Voit siis huoletta säästää kuntosalimaksuissa ja kuntoilla työpäivän aikana. Kuntoilusta voi siis ansaita rahaa! Melko hyvä diili, eikö totta? Työtahti on ripeä, joten laiskottelijalle tämä työ ei sovi. Työ edellyttää siis vähintään kohtuullista fyysistä kuntoa, mutta myös sitkeyttä ja kestävyyttä. Aikaisempi kokemus teollisuuden työtehtävistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työn oppii nopeasti. Positiivinen työskentelyote ja työn tekemisen meininki on kaiken A ja O. Työ on vuorotyötä ja sitä tehdään ma-pe välillä.

Mitä työ tarjoaa?

Tässä työssä on tekemisen meininkiä. Vaikka haaveilulle tai istuskelulle ei aikaa juuri ole, rento työporukka tekee työpäivistä mukavia, ja työpäivät kuluvat sukkelaan. Hyvän (tai joskus jopa huononkin!) huumorin viljely työn lomassa on sallittua, jopa ihan toivottavaa. Työstä maksetaan tuntipalkkaa ja tietysti vuorolisät päälle. Palkanmaksu tapahtuu kahden viikon välein. Työ on ainakin alkuun vuokratyösuhde WorkPowerin kautta ja meidän työntekijänämme saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan sekä aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Tavoitat meidän helposti sinulle sopivaa viestintäkanavaa käyttäen (puhelut, viestit, WhatsApit, sähköpostit) tai voit toki piipahtaa käymään toimistollakin.

Hakuprosessi

Olisiko kiva työskennellä kaverin kanssa samassa duunissa? Houkuttele toki kaverisikin hakemaan tähän tehtävään, sillä etsimme useampia käsipareja.

Työ alkaa mahdollisimman pian.  Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajalla ja haastattelun yhteydessä kerromme työtehtävästä sekä asiakasyrityksestämme lisää.

Lisätietoja tehtävästä

Santeri Lahdelma, HR-Koordinaattori

santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Elina Forssell HR-Konsultti

040 706 99 67 elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: tuotantotyö, teollisuus, vuorotyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545800
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä