Tuotantotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2022

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Haemme asiakasyrityksellemme Lapualle tuotantotyöntekijää. Asiakasyrityksemme toimii puuteollisuuden parissa. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään 2-vuorotyössä sohvien ja sänkyjen tekemisen parissa. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksen ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä, mutta hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot hoitaa Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi.

----------

Mitä odotamme:

Tehtävään valituilla henkilöillä tulee olla reipas asenne työtä kohtaan ja hyvä peruskunto pärjätäkseen fyysisissä töissä. Yleisestä käsillä tekemisen taidosta ja työkalujen käyttökokemuksesta on tehtävissä hyötyä. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta puuteollisuuden parissa työskentelystä.

Odotamme työnhakijoilta:

- Reipasta asennetta

- Hyvää peruskuntoa ja valmiutta fyysisesti kuormittavaan työhön

- Hyvää uusien asioiden omaksumiskykyä

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme kokopäivätyön arvostetussa asiakasyrityksessämme. Työ on aluksi määräaikainen, mutta on erinomainen mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Täytä hakulomakkeen tiedot ja halutessasi liitä mukaan ansioluettelosi tai lähetä se sähköpostilla alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Hakuaika päättyy 20.1.2022.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot