Tuotantotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2021

Työntekijöitä kylmäkalusteiden valmistukseen nopeaan aloitukseen

Yritys valmistaa kylmäkalusteita Porvoon keskustan tuntumassa. Työtä tullaan tekemään niin päivä- kuin iltavuoroissa.

Kokemus vastaavista tehtävistä on aina etu, mutta hyvällä asenteella moni on kasvanut yrityksessä melkoiseksi tekijäksi. Älä siis ujostele kertoa itsestäsi.

Työviikot ovat täysiä 40h/vko. Viikonloput vapaat- toki ylitöitäkin on usein tarjolla. Työsopimukset tehdään määräaikaisina, tällä hetkellä loppuvuodeksi 2021. Hyville tekijöille on kuitenkin aina löytynyt taukojen jälkeen jatkoa. 

Työntekijät kertovat, että viihtyvät, koska työporukka on loistavaa ja aamulla tiedät, mitä menet tekemään.

Tee hakemus- odottelen sitä täällä toimistolla.

Oletko eezysti onnekas? Lähde töihin ja kokeile! Jokainen työntekijämme osallistuu automaattisesti 500 euron arvoisen GoGiftin Superlahjakortin arvontaan! Arvonnat suoritetaan 3.1.22 ja 2.5.22.”

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot