Tuotantotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Haemme Oras Oy:lle työntekijöitä kokoonpanon ja muovikromaamon osastoille. Tästä työsuhteesta on mahdollisuus edetä määräaikaiseen työsuhteeseen tai oppisopimuskoulutustyösuhteeseen.

Kokoonpanotyöntekijänä vastaat itsenäisesti eri tuotteiden kokoonpanosta. Tehtävä pitää sisällään tuotteiden testausta sekä pakkaamista turvallisuus, tehokkuus ja laatu huomioiden. Työskentely tapahtuu pääosin ryhmässä ja kahdessa vuorossa. Sinulla on oltava mahdollisuus siirtyä kuitenkin tarvittaessa 3-vuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää huolellisuutta, tarkkuutta, tehokasta työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Aikaisempi kokemus teollisuudesta on eduksi. Haemme työhön sitoutuvia, aloitteellisia ja oppimishaluisia työntekijöitä, joilla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä halua kehittyä työssään.

Muovikromaamotyöntekijän tehtävässä vastaat muovikromauslinjan käynnissäpidosta. Työssä ripustat tuotteita muovikromauslinjaan sekä tarkastat niiden pinnanlaadun purkuvaiheessa. Osallistut myös käytönaikaiseen huolto- ja oheistyöhön. Sinulla on oltava mahdollisuus työskennellä 3-vuorotyössä.

Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä ja kykyä suoriutua mm pinnanlaaduntarkastuksen tehtävistä tarkasti ja tehokkaasti. Työntekijänä olet kehityshakuinen, omaat hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä reippaan työotteen. Kemian perusteiden ymmärtäminen, pinnanlaadun tuntemus sekä englannin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Jätä hakemuksesi tehtävään nyt osoitteessa www.adecco.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Adeccolta Sini Suolahti p. 040 664 1447.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504548
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sini Suolahti (sini.suolahti (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Rauma