Tuotantotyöntekijä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Etsitkö vakituista työsuhdetta? Onko sinulla hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Tässä olisi oiva mahdollisuutta lähteä kasvamaan tuotantotyön monipuoliseksi ammattilaiseksi.

Haemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ puusepänteollisuuteen asiakkaallemme Mirror Linelle, Karijoelle.


Mirror Line valmistaa 25 vuoden kokemuksella liukuovia ja säilytysratkaisuja Karijoella. Yrityksen missio on luoda maailman paras työympäristö, joka tuo helppoutta ja järjestystä asiakkaiden elämään. Yrityksen ytimenä on rehellinen ja suoraselkäinen pohjalaisuus sekä perheyrittäjyys. ”Sovi mitä tehdään – tee mitä sovitaan”.

Tehtävänäsi on liukukiskojen poikkaisua koneella, liukukiskojen pakkaus ja varustelu, tankojen sahausta sekä lasien ja peilien turvakalvoitus koneella. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työllistyt alkuun juuri osaamistasi vastaaviin tehtäviin ja määrität itse, miten pitkälle haluat organisaatiossa kasvaa. Kaikkein tärkeintä on asenteesi ja motivaatio työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä. Työn luonne vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkaavaista työotetta. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-15.30.

Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen ja työnantajan, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta mahdollisuuksiesi mukaan voit tulevaisuudessa siirtyä asiakkaan omille kirjoille.


Oletko sinä etsimämme henkilö? Jätä hakemus rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta. Lähetämme kaikille hakijoille videohaastattelukutsun, johon voi vastata itselle sopivana ajankohtana. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445342
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Karijoki