(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

FM Timber Oy on yksityisessä omistuksessa oleva saha –konserni. Heidän tuotteitaan ovat laadukas kuusi- ja mäntysahatavara. Raaka-aine hankitaan sahojen lähialueilta, joko yhteistyökumppaneilta tai omista vuokrametsistä. Kaikki puuraaka-aine on PEFC- tai FSC- sertifioitua. Nykyaikainen tuotantoteknologia ja ammattitaitoiset työntekijät mahdollistavat kilpailukykyisen toiminnan ja laadukkaan lopputuotteen. 

Haemme asiakkaallemme FM Timber Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Kiihtelysvaaraan.

Työtehtävät sisältävät sahatavarakappaleiden rimoitusta ja pakkaamista. Aiempaa työkokemusta alalta ei vaadita, sillä sinut perehdytetään työhön. Työ on fyysistä, joten odotamme sinulta hyvää kuntoa, ripeää ja huolellista työotetta sekä reipasta asennetta työntekoon. Olet motivoitunut ja haluat oppia uutta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen teollisuuden tuotantotehtävistä ja työturvallisuuskortin.

Työtä tehdään aamuvuorossa (klo 6-14.30) sekä iltavuorossa (14.30-23.00) Palkkauksessa sovellamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan helmikuun alussa ja työsuhde on vakituinen.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-Koordinaattori Helka Kurittu p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi