(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2021

Kaipaatko uusia tuulia työelämään vuodelle 2021?

Nyt on avoinna ripeäotteiselle ja joustavalle henkilölle työpaikka tuotannon ja varastotyön parissa asiakasyrityksessämme Seinäjoella.

Työpäivät koostuvat varastotöistä, tuotannon tehtävistä ja asiakaspalvelusta. Työssä tarvitaan hyvää suomenkielen taitoa, kykyä ajoittain fyysiseenkin työhön, reipasta otetta ja halua oppia tehtävät. Työkuorma on vaihteleva, joten joskus on kiireisempiä ajanjaksoja, joten joustavuutta tarvitaan. Työtä tehdään tiimissä pienehkössä työyhteisössä ja työ sisältää osittain myös asiakaspalvelua, joten myös hyville vuorovaikutustaidoille on käyttöä. Koulutusvaatimuksia työhön ei ole, tehtäviin perehdytetään. Tuotanto- tai varastotyön ja asiakaspalvelun kokemus on toki eduksi.

Työsuhde solmitaan aluksi 6kk:n vuokratyösuhteena työntekijän ja Adeccon välille, mutta tässä on mahdollisuus hyvälle tekijälle myös myöhempään vakinaistumiseen. Ensisijaisesti etsimme pitkäaikaista tekijää. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Tuntipalkka työssä sijoittuu 12-13 euron välille (kaupan alan työehtosopimus). Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja työstä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta (parhaiten tavoittaa sähköpostitse susanna.kytoharju@adecco.fi, mutta voit myös soittaa p. 040 182 6540 ma 11.1. klo 9-12 tai ma 18.1. klo 9-12.

Viimeinen hakupäivä on 20.1.2021, mutta paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Hae tehtävää Adeccon verkkosivujen kautta jättämällä CV:si ja yhteystietosi.