Tuotantotyöntekijä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Etsimme tuotantotyöntekijöitä

Etsimme asiakasyrityksellemme Loimaalle tuotantotyöntekijöitä teknologiateollisuuden asiakasyrityksellemme. Työtehtäviin voivat kuulua kaikki eri maalamaamon työvaiheet; esikäsittely, suojateippaus, ripustelu, pakkaus. Työtehtävä määräytyy valittujen henkilöiden osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Mitä odotamme hakijalta

Tehtävässä menestymisen kannalta olennaista on kiinnostus oppia uutta, halu olla osana ammattilaisten joukkoa ja työhön tarttuva itsenäinen ote työntekoon! Tehtäviin soveltuva koulutus (esim. autoala, kone- ja tuotantotekniikka, automaatio- ja sähköala) tai aiempi kokemus tuotannollisesta työstä on etu tehtävässä menestymiseen. Työtehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa! Hiekkapuhalluskokemus on etu paikkaa haettassa!

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn joustavilla työajoilla kansainvälisesti tunnetussa yrityksessä arvostetun merkin parissa. Työ alkaa määräaikaisena, mutta hyvin työssä menestyneellä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Hakeminen

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja halutessasi voit liittää CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikat täytetään heti soveltuvien ehdokkaiden löydyttyä.


Lisätiedot ja yhteystiedot:

Jenni Puskala
HR-koordinaattori
Eezy VMP Loimaa
0403075260
loimaa.vmp@eezy.fi


Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Eezy is the most versatile staffing services company in Finland, knows working life from Hanko to Utsjoki, and employs around 30.000 people each year. In the year 2018, our combined turnover was around EUR 300 million, and our growth continues. Our goal is market leadership in Finland by 2022.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399855
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loimaa