(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Haemme asiakkaallemme Lahteen

Tuotantotyöntekijää 

Määräaikaiseen työsuhteeseen alustavasti 4kk ajalle. Hyvälle tekijälle voi olla hommaa pidemmäksikin aikaa.

Omaatko hyvän sorminäppäryyden, olet nopea oppimaan uusia asioita, etkä pelkää ripeää työtahtia? Jos vastasin kaikkiin kyllä, saatat olla etsimämme tekijä! Kaikki työkokemust tehdasympäristössä katsotaan eduksi, mutta vastaava kokemus ei ole välttämätön. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään työpaikalla.

Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla. 

Jos koet sopivasi tähän tehtävään, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastatelemme hakijoita jo hakuajan aikana, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe klo 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.