Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme asiakkaallemme Äänekoskelle tuotantotyöntekijöitä erilaisiin metallintyöstötehtäviin

Työnkuva:

Tuotantotyöntekijänä pääset tekemään osaamistasosi mukaan erilaisia teollisuuden avustavia tehtäviä. Työhösi ja koneiden käyttöön saat hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten vaikka et olisi vielä alalla kokenut konkari, tämä työ voi hyvin sopia sinulle. Työ on 2-vuorotyötä ja sitä tehdään erilaisissa tehdasympäristössä. Työtä on tarjolla eri mittaisia pätkiä, joten se sopii myös sellaisille, jotka voivat ottaa vastaan lyhyempiäkin työsuhteita.

Työ edellyttää:

Aiempi kokemus teollisuuden työstä tai teollisuuden alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työ edellyttää kuitenkin kohtuullista/hyvää fyysistä kuntoa, koska työtä tehdään pääasiassa seisten. Arvostamme, mikäli olet aikaisemmin käyttänyt esim. trukkia, hallinosturia tai erilaisia kappaleen työstölaitteita.

Tarjoamme sinulle:

Nyt on mahdollisuus kerryttää työkokemusta ja osaamista eri työtehtävissä! Työ on mielenkiintoista ja työporukka on energinen sekä osaavia ammattilaisia täynnä, jotka perehdyttävät sinut tehtäviin. Myös työnjohtajat ovat tukenasi ja apunasi aina tarvittaessa.

Hakuprosessi:

Työt alkavat nopealla aikataululla sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelemme jo hakuajalla. Hae siis heti kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi. Laitathan hakemukseesi palkkatoiveesi sekä kerrot aiemmasta osaamisestasi. Kerrothan myös, mitä työhön liittyviä kortteja sinulla on voimassa.

Lisätietoja WorkPowerilta:

HR-konsultti Elina Forssell elina.forssell@workpower.fi

Asiakkuuspäällikkö Niina Riikonen niina.riikonen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot