Tuotantotyöntekijä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Haluatko olla mukana turvaamassa terveyttä?

Etsimme Filterpakille Hankoon useampia tuotantotyöntekijöitä hengityssuojainprojektiin.

Filterpak Oy Ab Ltd on suomalainen ilmanpuhdistusalan kokenut asiantuntija. Päätuotteemme ovat synteettiset suodattimet yleisilmanvaihtoon – meiltä löydät niin omakotitalojen suodattimet, kuin raskaan teollisuuden käyttämät suodattimet. Haluamme olla suomalaisen cleantech -osaamisen edelläkävijä myös tulevaisuudessa – räätälöidyt tuotteemme valmistetaan aina kierrätettävistä materiaaleista.

www.filterpak.fi

---------- 

Tarkempi info työtehtävästä: 
Työ alkaa päivätyönä joko pakkaamassa tai kasettituotannon puolella ja sieltä siirryt vuortyöhön NeSu-tuotantoon sopivaan vuororyhmään. Kyseessä on keskytymätön kolmivuorotyö ja työvuorot ovat: 06:00-14:00, 14:00-22:00 ja 22:00-06:00 eli kaksi aamua + kaksi iltaa + 2 yötä ja neljä vapaata. Työtä tehdään työnantajan tarjoamissa suojavarusteissa ja työtehtäviä kierrätetään koneella.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta:
Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, mielellään kokemusta vuorotyöstä ja vahvaa motivaatiota tehdä oma työsi kunnolla. Lisäksi olet luotettava tiimityöskentelijä, joka sitoutuu työhönsä ja tiimiinsä. Et tarvitse erityistä koulutusta, mutta kokemus tuotantotyöstä on etu.

---------- 

Palkkaus ja aloitus:

Tuntipalkka on sopimuksen mukainen ja noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työ alkaa sitä mukaa, kun sopivia tekijöitä löytyy. Työsopimus on määräaikainen.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme kovasti sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Otamme huomioon aiemmin hakeneet, joten sinun ei tarvitse laittaa uutta hakemusta. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 30.10.2020.

---------- 

Yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä ja mieluiten sähköpostitse osoitteeseen raasepori.vmp@eezy.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393562
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hanko, Raasepori