(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Oletko työhön rautaisella asenteella suhtautuva? Teetkö työtäsi positiivisella asenteella ja tehokkuudella? Jos vastasit kyllä, niin jatka ihmeessä lukemista. Etsimme asiakkaallemme Lahteen TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ alumiinisten lasitusjärjestelmien valmistukseen.

Asiakkaamme suunnittelee ja valmistaa terassi- ja parvekelasitustuotteita erilaisiin kohteisiin ja he tarvitsevat nyt tuotantoonsa omatoimiseen työhön kykenevää reipasta tuotannon työntekijää.

Sinun työsi sisältää liukulasipisteellä työskentelyä ja tehtäviisi kuuluu mm. lasien tiivistystä, profiilien kiinnitystä ja ruuvaamista. Sinulla työkalut pysyvät siis hyvin käsissä, ja sinulla on työntekoa kohtaan kova motivaatio. Työn tekeminen sujuu sinulta tarkasti ja huolella. Työtahdin ollessa ajoittain hektinen sinulta luonnistuu myös töiden tekeminen tehokkaalla otteella.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi, mutta tärkeää on hyvä asenne työntekoon. Kyseessä on päivätyö ja työajat pääsääntöisesti ovat arkisin klo 8-16. Työ on aluksi muutaman kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen sinulla on töiden sujuessa hyvin mahdollisuus pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, ja koet olevasi etsimämme tekijä, niin jätä hakemuksesi verkkosivuillamme www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarpeen tullen voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 476 7404, saara.hasa@amiko.fi.