(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Toppi Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

"Toppi Oy on valmistanut laadukkaita letkuja, putkia, profiileja ja kaapeleita teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin jo vuodesta 1953. Asiakkaitamme ovat eri alojen teollisuus- ja tuotantolaitokset ja muovialan tukkuliikkeet sekä Suomessa että Euroopassa. Työllistämme Suomessa 40 henkeä ja Viron tytäryhtiössämme 10 henkeä. Liikevaihtomme on 8 Me. Vakiotuotteiden lisäksi valmistamme myös mittatilaustuotteita. Meillä on vankka tietotaito ja kokemus muoveista, CAD- suunnittelusta sekä työkalujen valmistuksesta työkalupajassamme. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen."

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan laadukkaaseen toimintaan yhdessä muovituotteiden asiantuntijoiden kanssa. Toppi Oy etsii joukkoonsa prosessi-/tuotantotyöntekijää valmistamaan erilaisia muovituotteita, kuten letkuja ja putkia ekstruusiomenetelmää hyödyntäen. Tuotteita on useita kymmeniä erilaisiin teollisuuden sekä kuluttajien tarpeisiin. Perehdytys jakson jälkeen pääset myös itsenäisesti vastaamaan koko tuotantolinjasta, jolloin työnkuvaasi sisältyy myös työkalujen vaihto, materiaalien valinnat ja paketointi.

Suureksi eduksi on, mikäli omaat aiempaa kokemusta teollisuuden tai tuotannon tehtävistä, sekä tehtävään soveltuvan koulutuksen esim. metallialalta tai prosessiteollisuudesta. Pärjäät tehtävässä kuitenkin erinomaisesti oikealla asenteella sekä innokkuudella oppia uudet työtehtävät. Tehtäviin annetaan kattava perehdytys.
Työ on 2-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7-16 välille. Työ on kokoaikainen ja viikossa tunteja kertyy 37,5h. Valittu henkilö työllistyy aluksi vuoden määräaikaisuuteen Adeccon kirjoille, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä Toppi Oy:n omaksi työntekijäksi. Palkka määräytyy hakijan kokemuksen mukaan.

Hakijalta edellytämme:
-2-vuorotyö valmiutta
-Hyviä kädentaitoja
-Oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Hyvää suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetäthän hakemuksen pikimmiten www.adecco.fi -sivustojen kautta. Liitä hakemukseen hakemusteksti, CV sekä palkkatoive. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Varauduthan videohaastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Anniina Nyholm puhelimitse 040 6822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.