(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Haemme tuotantotyöntekijää Oulun lähialueelle. Työ on kaksivuorotyötä ja töitä on välillä myös lauantaisin. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä ja töiden alustava kesto on marraskuun loppuun, mahdollisesti loppuvuoteen saakka.

Asenne ratkaisee! Työhön opastetaan, joten tärkein ominaisuus on halukkuus omaksua uutta sekä soveltaa saamiaan neuvoja työssään. Hyvä työilmapiiri on tärkeää, joten arvostamme avointa ja sosiaalista luonnetta. Työ vaatii tarkkuutta ja samalla ripeyttä, joten huolellisuus on erittäin tärkeä ominaisuus työn laadukkuuden kannalta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen osaaminen.

Työt sisältävät työskentelyä tuotannossa eri työpisteissä. Työ on rutiininomaista ja odotammekin, että hakijalla on valmius ja halu tehdä rutiinityötä. Fyysisesti raskas työ sopii sinulle ja pieni likaantuminen työssä ei sinua haittaa. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi.

Tuo paras osaamisesi esille hakemuksen kautta 26.10.2020 mennessä. Jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta. Liitä hakemukseen myös CV. Lisätietoja antaa Adeccon Anna Similä, anna.simila@adecco.fi tai p. 040 844 7175.