(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Haemme asiakkaallemme Tornioon tuotantotyöntekijää.

Työtehtävät ovat käsityökaluilla tehtäviä esimerkiksi, katkomista, mittaamista ja naulaamista. Aikaisempi kokemus- tai koulutustausta jostain teollisuuden alalta tai rakennuspuolelta katsotaan hakijalle eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja työmotivaatio. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa.

Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa ja viikkotyöaika on 40 tuntia. Palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on alkuun kuukauden määräaikainen, mutta mahdollisuudet jatkosopimukselle on hyvät.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.