(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Pyroll-yhtiöt on suomalainen täyden palvelun pakkaustavaratalo, paperiteollisuuden sopimusjalostaja ja paperitukkuri. Yritys työllistää noin 600 ammattilaista Suomessa ja ulkomailla.

Haemme nyt Lahden tehtaalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti tuotantokoneilla työskentely, mutta myös muut tuotantoa avustavat tehtävät. Aikaisempi työkokemus pakkausten parissa tai tekninen koulutus on sinulle ehdottomasti eduksi. Voit olla jo kokeneempi alan konkari tai urasi alkupuolella oleva motivoitunut tekijä. Kerro rohkeasti hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi.

Työssä menestyminen vaatii sinulta hyvää asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet oma-aloitteinen, töitä pelkäämätön ja innokas oppimaan uutta. Työtehtävät voivat olla fyysisesti raskaita, joten esimerkiksi painavien tavaroiden nostaminen ei ole sinulle ongelma.

Työsi alkavat sopimuksen mukaan syys-lokakuun taitteessa. Edellytämme hakijoilta vuorotyövalmiutta. Työllistyt asiakkaan omille kirjoille määräaikaiseen työsuhteeseen osaksi mukavaa 16 hengen tiimiä. Yritys tarjoaa työntekijöilleen muun muassa kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurietuuden. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Tiitu Ihamäki, 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!