(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta tuotantotyöntekijää Tuusulaan.

Työtehtäviin tulee kuulumaan kaivojen valmistaminen ja siihen liittyvät kokoonpano- ja tuotantotyöt. Kaivojen valmistustyöhön liittyy myöskin muovihitsausta.

Työtä tullaan tekemään arkisin päivävuorossa ja tarjoamme täydet työtunnit. Töitä on tarjolla hyville tekijöille pitkäaikaisesti.

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta kokoonpano- ja/tai tuotantotyöstä. 

Toivomme hakijoilta:

  •  tarkkaa ja huolellista työnjälkeä 
  • oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työn tekoa kohtaan 

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa on mukava työporukka.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen (toni.asikainen@nordic.fi / 0504707377). Työhaastattelut aloitetaan mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.