(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Tuotantotyöntekijä

Värväämme töihin tuotantotyöntekijän noin kuukauden mittaiseen pestiin. Jos aloitat opiskelut syyskuun puolella, ehdit vielä napata tästä itsellesi kesätyön! Työnkuvaasi kuuluu tuotannon eri tehtävät rakennusalan asiakasyrityksessämme. Pääasiassa tulet käsittelemään ja kokoonpanemaan alumiiniosia. Kyseessä on päivätyö ja työskentely tapahtuu sisätiloissa. Palkkaus menee asiakkaan noudattaman talonrakennusalan tessin mukaisesti.

Olet ahkera ja tunnollinen työntekijä, joka kulkee ajallaan töissä. Sinulta löytyy mahdollisesti aiempaa kokemusta tuotannon työtehtävistä tai ainakin olet innokas oppimaan uutta. Haittaa ei ole myöskään siitä, että työkalut pysyy käsissä.

TYÖTEHTÄVÄ: Tuotantotyöntekijä

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea. Kesto elokuun lopulle. Haluamme, että viihdyt värväämöläisenä mahdollisimman pitkään, joten jos olet käytettävissä elokuun jälkeen, niin pyrimme etsimään sinulle lisää hommaa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Mielellään aikaisempaa kokemusta tuotantotehtävistä ja/tai rakennusalalta
-Työturvallisuuskortti
-Reipasta otetta työhön
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.