Tuotantotyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Go On Oulu hakee asiakkailleen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Haukiputaan/Iin alueelle

Etsimme toimeliaita ja oma-aloitteisia tuotantotyöntekijöitä eri asiakkaidemme palvelukseen. Työtehtäväsi vaihtelevat asiakkaamme edustamasta alasta riippuen tuotannon monipuolisissa tehtävissä. Työtehtävät eivät välttämättä vaadi aiempaa kokemusta tuotannon töistä, joten voit olla joko vasta-alkaja tai jo kokeneempi tekijä.

Etsimämme työntekijät ovat motivoituneita, oma-aloitteellisia ja tunnollisia. Toivomme Sinun olevan tarkka, huolellinen ja itseohjautuva työssäsi. Töitä tehdään joko päivävuorossa, kolmessa tai viidessä vuorossa, joten kerrothan hakemusta jättäessäsi halukkuutesi/kyvykkyytesi vuorotyöhön.

Edellytämme Sinulta:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Motivoitunutta, reipasta ja itsenäistä työotetta
- Sitoutumisvalmiutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta mielenkiintoisten työtehtävien parissa omien kykyjesi ja tarpeidesi mukaan. Useilla asiakkaillamme sinulla on mahdollisuus päästä pidempiaikaiseen ja jopa vakituiseen työsuhteeseen.


Tarjoamme:

- Monipuolisen ja vaihtelevan työn

- Hyvän ja kannustavan työilmapiirin

- Arvokasta työkokemusta

- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseenTyöt alkavat: Sopimuksen mukaan

Palkkaus: TES/Kokemuksen mukaan

Työn kesto: 1-6kk, mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseenMikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ronja Järvelä puh 040 054 8811, sekä Ulla Kolehmainen, puh 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374594
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 10.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haukipudas, Ii, Oulu