Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää elintarviketeollisuuteen Hyvinkäälle. Asiakkaamme on tunnettu ja luotettava alansa toimija, jolla on vahva fokus niin henkilöstön viihtyvyyteen kuin perehdytykseen. He toivovatkin työntekijöidensä vihtyvän heillä pitkään. Myös osa-aikatyö keikkalaisena on mahdollista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi tässä työssä kuluvat elintarvikealan tuotantotyössä. Työ linjastolla on verrattain itsenäistä, mutta toimit kuitenkin osana tiimiä. Työpaikallasi on käytössä kaksi-, kolmi- ja viisivuorojärjestelmät ja sijoittumisesi vuorojärjestelmään riippuu paljolti sekä omasta toiveestasi että työpisteestäsi. Aamuvuorossa työskentelet klo 06.00-14.00, iltavuorossa klo 14.00-22.00 ja yövuorossa klo 22.00-06.00.

Tässä työssä voit päästä etenemään myös erilaisiin positioihin esimerkiksi varastosta koneenkäyttäjään tai työnjohtajaan.

Arvostamme, että
  • Rutiininomainen työ sopii sinulle
  • Olet luotettava ja täsmällinen työntekijä
  • Olet vähintään peruskuntoinen
  • Olet motivoitunut oppimaan alan hommat
  • Sinulla on luotettava ja oma-aloitteinen ote työhön
  • Takataskustasi löytyvä hygieniapassi katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle

Sinut koulutetaan työhön ja asiakasyrityksemme toivoo, että he saavat sinusta pitkäaikaisen osan tiimiään. Lisäksi WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Heini Feodorow, HR-koordinaattori
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot