(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Haluatko liittyä reippaaseen, tekevään ja mukavaan työyhteisöön tuotannon parissa?

Haemme asiakkaallemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kumiteollisuuden pariin.

Työt alkavat asiakastilauksen mukaan, tarkempi aloituspäivä vahvistuu kesän jälkeen. Työsuhde on alkuun 3-4 kk:n määräaikaisuus, mutta jos asenne ja työn laatu ovat kohdillaan, töiden jatkuminen pitempään on hyvinkin todennäköistä. Työ tapahtuu 3-vuorossa ja viikonloput ovat vapaata. Tulet huolehtimaan tehtaan tuotannosta omalta osaltasi, aktiivisena osana muuta tuotannon tiimiä.

Edellytämme sinulta reipasta ja ripeää työotetta sekä rutiininsietokykyä eikä pieni likaantuminen työnparissa säikäytä sinua. Haluat antaa parhaasi koko työyhteisön hyväksi, kykenet fyysiseen työhön ja kannat vastuun omasta työstäsi.

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen joka päiväiseen tuotannon työhön. Laadun tarkkailu on olennainen osa työtäsi. Työturvallisuuskortti ja kokemus trukin käytöstä luetaan eduksi. Vastaavista tai sovellettavista tuotannon tehtävistä teollisessa ympäristössä on toki etua, mutta asenne työhön on se mikä ratkaisee!

Tarjoamme sinulle alkuun työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, mistä on mahdollisuus työssä kehittymisen myötä edetä kannustavaan tulospalkkaukseen, Adeccon henkilöstöedut sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Jos syksyn työkalenteri ammottaa tyhjyyttään ja olet kiinnostunut työskentelemään osana mielenkiintoista tuotantoprosessia, jätä hakemuksesi 9.8.2020 mennessä sivujemme www. adecco.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.