(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Kiinnostaako sinua käsillä tekeminen? Työskenteletkö mielelläsi pienessä osaavassa porukassa? Jos, niin tässä voi olla sinun seuraava työpaikkasi.

Haemme asiakkaallemme kädentaitoista Tuotannontyöntekijää. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyrityksen omille listoille.  Odotamme sinulta kokemusta kädentaidoista. Voit olla esimerkiksi puu- tai metallialan osaaja. CNC osaaminen ja kuvienlukutaidot ovat tässä työssä plussaa. Eniten odotamme sinulta kuitenkin hyvää asennetta työntekoon, koska sinut opetetaan tähän työtehtävään.   Toivomme sinun olevan oma - aloitteinen, fyysisesti hyvässä kunnossa ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet työssäsi myös huolellinen sekä tarkka. Sinun tulee osata sujuvasti suomea ja sinulla tulee olla työturvallisuuskortti.   Tarjoamme sinulle päivätyön, työn pienessä, tekevässä porukassa ja mahdolllisuuden vakituiseen työhön. Palkkaus alkuun tessin mukaan, palkkaa tarkastellaan osaamisen kasvaessa. Tämä on savuton työpaikka.   Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Hakuaika 2.8.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa:katja.suomalainen@personalhuset.fi ja puh 050 592 5575.   Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: tuotantotyö, tilaustuote, käsillätekijä