(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Eezy Henkilöstöpalvelut etsii pitkäaikaiselle asiakkaalleen, Piikkio Works Oy:lle, tuotantotyöntekijöitä hyttien kokoonpanotyöhön Piikkiöön.

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkiö Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

---------- 

Mitä etsimme: 

Etsimme reippaita tuotantotyöntekijöitä hyttimoduulien valmistustyöhön. Työt koostuvat eri kokoonpanovaiheista, kuten pystytyksestä, elementtien asennuksista, kalusteasennuksista sekä viimeistelystä ja pakkaamisesta. Työ on suorittavaa työtä modernin tuotantolinjaston äärellä. Eri työvaiheet toteutetaan tiimityönä ja tehtäviin tartutaan reippaalla otteella, jotta pysytään linjaston vauhdissa.

Työtehtäviin kuuluu asiaankuuluva perehdytys asiakkaamme ammattitaitoisilta esimiehiltä. Esimiehet ovat aina kädenulottuvilla ja varmistavat turvallisen prosessityöskentelyn. Työvälineinä toimivat käsityökalut, joten niiden käyttö tulisi olla tuttua.

Työtahdin ja osittain raskaiden työtehtävien takia odotamme hakijoilta hyvää peruskuntoa. Tuotannon tehtävistä valitaan toki hakijalle aina soveltuvin paikka ja tehtävä. Aikaisempi kokemus kokoonpano-/asennustehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työ sopii hyvin myös esim. opiskelijoille, jotka ovat vapaana heti töihin.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta: 

  • ahkeraa ja huolellista työotetta
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • omatoimista ja ripeää työotetta
  • ja ennen kaikkea positiivista asennetta

----------

Mitä tarjoamme: 

Tarjoamme työn merkittävässä ja vakaassa meriteollisuuden yrityksessä mukavassa työyhteisössä. Piikkio Worksin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina tarjoamme tekijöillemme korotetun teknologian tes:n + henkilökohtaisen palkanosan. Lisäksi toimimme hyvänä väylänä työsuhteiden vakinaistamiseen. 

Työtä tehdään päivävuorossa klo 7.00-15.30. Työpaikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Työt alkavat heti ja kestävät projektin loppuun asti (arvio lokakuu).

Mikäli tunnistit itsesi, hae paikka jo tänään, sillä haastattelemme jo haun aikana!

---------- 

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juha Oksanen

040 0946007

juha.oksanen@eezy.fi