(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Etsimme reipasta, itseohjautuvaa ja fyysisestä työstä nauttivaa tekijää asiakasyrityksemme tuotantoon Vantaan Kivistöön.

Olet nopea omaksumaan tuotannon työvaiheet, innokas oppimaan uutta ja huolellinen työssäsi. Aikaisempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä sekä trukkiajotaito katsotaan eduiksi.

Työtehtäviisi kuuluu metallimuottien valmistus ja varastointi tuotannossa. Valmistus tehdään puoliautomatisoiduilla laitteilla. Työ pitää sisällään myös manuaalisesti suoritettavia työvaiheita, kuten laminointi.

Työaikasi on arkisin klo 7.45-16.15. Työsuhde on vakituinen.

Tarjoamme työn vakavaraisessa suomalaisessa perustustuotteita valmistavassa yrityksessä. Asiakasyrityksellämme on hyvä työilmapiiri ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviin ja hyvät lähtökohdat työssä onnistumiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakijoiden käsittelyn hakuaikana ja etenemme soveltuvimpien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, puh. 050 594 2521 tai kim.toivonen@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.